Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

PREMIOS PIMEEF 2023

Hostal restaurante Capri, empresa más destacada de Formentera

Capri
Capri

Lidia Álvarez, gerente de Pime Formentera, leyó los méritos que han hecho al Hostal Restaurante Capri merecedor del premio a la empresa más destacada de Formentera. Entregaron el premio Llorenç Córdoba, presidente del Consell de Formentera, y Pep Mayans, presidente de Pime Formentera.

«L’any 1963 els germans Vicent i Xiquet Barber varen obrir un restaurant, que posteriormente també es va convertir en pensió, a Es Pujols. Aquest petit projecte anomenat Pensión Capri ràpidament va tenir molt bona acollida gràcies a la seva magnífica relació qualitat-preu i un servei impecable, característiques que han mantingut durant tota la seva trajectòria.A l’any 1980 els germans cediren el relleu de la gestió del negoci a José Escandell Mayans y a la seva dona Mercedes Mayans. Durant 25 anys aquest matrimoni va dedicar el seu esforç i la seva passió en convertir el Capri en un referent de la cuina tradicional de Formentera. Finalment, al 2005 José Escandell i Mercedes Mayans va rendonar el relleu al seu fill Juan José Escandell i al seu gendre José González, que gràcies al suport de la propietat de la familia Barber continuen oferin qualitat, un magnífic servei i un gran respecte per la cuina tradicional i el producte de mar que ofereix Formentera. Enhorabona».

Scroll al inicio
logo bandas